Jeg kan rigtig godt lide juletiden …. Men når vi nu når til påsketiden så er jeg i mit es !!! 🙂

Jeg kan slet ikke styre det !!  jeg pynter op flere uger før påske ( nogle gange 3 uger før 🙂 )

og har også mit påskepynt stående efter påske ( næsten 14 dage 🙂 )

Jeg ELSKER påske …..

påske

Alle forårets blomster, såsom liljekonvaller, tulipaner, krokus, vibeæg (en af min yndlings blomst), perlehyacinter, magnolia grene og påskeliljer o.s.v hov jeg glemte da lige at nævne de smukke påskeklokker og auriklen ….er alle blomster som jeg sætter pris på når det er forår/påske.

forår

Så er jeg også helt pjattet med påskekyllinger og harer, kan simpelthen ikke stå for alle de skønne

dyr der findes, som man kan købe og pynte sit hjem op med 🙂

Vi plejer at kører til Holland og købe lidt ind til butikken ca. 1 ½ mdr før påske. Der er et MEGET stort udvalg for en pige som mig som elsker påsken!!! Hollænderne er rigtig gode til at pynte deres hjem op til påske, herhjemme har jeg en fornemmelse af at det mere er den gamle generation som giver den fuld gas med påskeduge troldgrene og små gule chenille kyllinger 🙂 men nu er smag også også meget forskelligt fra person til person … vi har gjort meget ud af i butikken at have et bredt udvalg af påskepynt, så man kan blive inspireret til at pynte sit fine hjem op.

I år har vi desværre ikke haft mulighed for at komme afsted til Holland øv øv øv

Der har simpelthen været for travlt, til lige at tage afsted i 4 dage …. Men jeg ser positivt på det (det bilder jeg mig selv ind, jeg vil jo så meget gerne afsted ! 🙂 )

Jeg forventer at vi får udsolgt af alt vores påskepynt i år , Og så næste år, så mangler vi jo påskepynt 🙂

og så skal vi jo afsted til holland !!! så skal der shoppes påskepynt …. kan lige se kenneth for mig, når han kigger på den fyldte indkøbsvogn jeg vil kom gående med 🙂 er du sikker på vi skal have så meget ?

så kan jeg med god samvittighed sige : tænk på hvor flot butikken bliver til påske i år !!

Kenneths faste kommentar : har vi plads til alt det i bilen ?? ja ja siger jeg optimistisk (og så får jeg ellers min sag for 🙂 ) for det er jo ikke kun påskepynt jeg har købt, jeg har faktisk også købt 2 vogne mere med brugskunst til butikken … et år da vi kom hjem da vi skulle åbne bagsmækken faldt der varer ud af bilen.

Vi har i år, der hjemme privat holdt en påske hygge søndag ….

Der blev klippet forårs pynt i karton, malet kyllinger på styroporkugler, lavede pom pom kaniner, eller det vil sige at det var min mor som lige mestre dette med pom pom kaniner 🙂 jeg kunne simpelthen ikke få mine pom pom til at ligne nogle søde små buttede kanin kroppe …. jeg brugte en hel aften , så opgav jeg , og tænkte man kan jo ikke være god til alting 🙂 ( men hvor svært kan det lige være at lave pomponer!) vi malede også æg …. Pigerne elsker at være kreative, så det er ikke sidste gang vi lave en kreativ påskesøndag 🙂

pompom kanin

Det største der sker hjemme hos os, er når påskeharen kommer på besøg påskelørdag 🙂

Pigerne glæder sig vildt til denne dag, hvilket jeg godt kan forstå. 🙂 Der ligger nemlig ca.35 chokolade påskeæg til dem hver, på deres værelser …. De flyver rundt på værelserne og det tager kun 5 min at finde dem alle, selvom jeg syntes at påskeharen var ret god til at gemme dem 🙂 hmm gad vide hvornår påskeharen kommer hjem til mig 🙂  

chokoladeharer

P.S. fik denne chokolade Lindt harer af kenneth, 500 g lækker chokolade !! Mums hvor skal jeg bare hygge mig med den …

Tak fordi du læste med på et lidt lang indlæg i dag 🙂 jeg håber at du og din familie får en fantastisk påske og holder fast i de traditioner i har, eller har mod på at lave nye påsketraditioner 🙂

Dunja Mathea Fjord